The new blog 5072

Subtitle

Blog

view:  full / summary

5 Things Everyone Gets Wrong About horoskopi shqip

Posted by q6otqyp792 on October 29, 2020 at 4:45 AM Comments comments (7)

Stacionet e merkurit retrogradojnë më 13 tetor në eleven ° forty Akrepi, dhe stacionet drejtohen më a few nëntor në twenty five ° fifty 4 Peshorja.

Nga të gjitha udhëtimet shëtitëse bredhëse që Merkuri bën gjatë retrogradimeve të tij të ndryshme, udhëtimi i tij nëpër Akrep është më relativisht i drejtë dhe më simetrik. Në të gjitha sythet e tjera, M...

Read Full Post »

Rss_feed